Terug naar index  <<  Terug naar terminologie

final Waardelijst WerkelijkePlaatsBaring22 2013‑12‑30

Deze terminologie is een momentopname op 2024‑11‑22 14:46:45. Terminologieën kunnen in de loop van de tijd evolueren. Indien recente (dynamische) versies van deze terminologie nodig zijn, gelieve deze dan op te halen bij de bron.
Id 2.16.840.1.113883.2.4.11.178 Versie 2013‑12‑30
Status final Definitief Versielabel
Naam WerkelijkePlaatsBaring22 Weergavenaam WerkelijkePlaatsBaring22
Copyright en-US This artefact includes content from SNOMED Clinical Terms® (SNOMED CT®) which is copyright of the International Health Terminology Standards Development Organisation (IHTSDO). Implementers of these artefacts must have the appropriate SNOMED CT Affiliate license - for more information contact http://www.snomed.org/snomed-ct/getsnomed-ct or info@snomed.org.
Gebruik: 3
Id Naam Type
Dataset
peri23-dataelement-80710 Werkelijke plaats baring (type locatie) STATISCH
peri23-dataelement-40003 Werkelijke plaats baring (type locatie) STATISCH
Template
peri-template-900233 Faciliteit werkelijke plaats baring (2.3) DYNAMISCH
3 bron codesystemen
2.16.840.1.113883.2.4.3.22.1.8.7 - Baringslocatie - FHIR: urn:oid:2.16.840.1.113883.2.4.3.22.1.8.7
2.16.840.1.113883.5.1008 - Null Flavor - FHIR: http://terminology.hl7.org/CodeSystem/v3-NullFlavor - HL7 V2: NULLFL
2.16.840.1.113883.6.96 - SNOMED Clinical Terms - FHIR: http://snomed.info/sct - HL7 V2: SCT
Niveau/ Type Code Weergavenaam Codesysteem
0‑L
169813005
thuisbevalling (bevinding)
SNOMED Clinical Terms
0‑L
23
Geboortecentrum
Baringslocatie
0‑L
22232009
ziekenhuis (omgeving)
SNOMED Clinical Terms
0‑L
40
Onderweg
Baringslocatie
0‑L
UNK
Onbekend
Null Flavor
0‑L
NI
Geen informatie
Null Flavor

0‑L
UNK
Onbekend
Null Flavor
0‑L
NI
Geen informatie
Null Flavor
Legenda: Type L=leaf, S=specializable, A=abstract, D=deprecated. NullFlavor OTH (anders) veronderstelt tekst in originalText. HL7v3: NullFlavors komen in het attribuut @nullFlavor in plaats van in @code.
download XML JSON CSV SQL SVS FHIR (3.0)